Stiri

Stiri

Popescu & Asociații, inclusă în clasamentele Legal 500 EMEA 2020

Popescu & Asociații este inclusă în elita avocaturii din România în 5 arii de practică: Litigii, Proiecte PPP și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, iar Octavian Popescu este recunoscut ca Leading Lawyer în Litigii și Iuliana Bidalache drept Next Generation Lawyer în Restructurare și Insolvență, pentru al treilea an consecutiv.

“Popescu & Asociații are avocați experimentați extraordinari și tineri entuziaști. Sunt remarcabili în dispute și fac totul într-o manieră excepțională. Nivelul de servicii pe care le primim este excelent, la fel ca și calibrul oamenilor implicați în munca noastră. Pun la dispoziție servicii juridice de excepție, în special în privința provocărilor mediului de litigii transfrontaliere.” (Legal 500 EMEA 2020)

“E incredibil de ușor să lucrezi cu ei și au echipe suficient de mari pentru a gestiona mandate de amploare și cu atenție la detalii într-un interval de timp foarte scurt. Avocații sunt implicați 100% în proiectele noastre și dedicați 100% nouă, ca și clienți. Mă simt întotdeauna ca și când aș fi cel mai important client.” (Legal 500 EMEA 2020)

Publicat inițial în: Legal 500 EMEA

Popescu & Asociaţii, dupa primul an: Puternica, Stabila si Recunoscuta.

Popescu & Asociatii, firma cu 21 de avocati, fondata anul trecut de Octavian Popescu, a avut un prim an surprinzator de bun, in care a depasit semnificativ estimarile in ceea ce priveste volumul de activitate si notorietatea portofoliului de clienti, primind totodata si recunoastere din partea prestigioaselor ghiduri juridice IFLR 1000 si Benchmark Litigation.

 

Octavian Popescu: “Am incredere in echipa pe care o am alaturi, in experienta si capabilitatile fiecarui avocat. In 2019 ne-am pastrat calitatea de avocati ai unor jucatori importanți pentru care am activat si in ultimii 10 ani. In mod cert, pe langa relatia de afaceri este o mare bucurie si onoare sa vezi ca, fara exceptie, clientii cu care ai lucrat in trecut iti sunt alaturi si in prezent.”

Publicat initial in: Bizlawyer

Popescu & Asociaţii intra in topul Benchmark Litigation Europe

Popescu & Asociaţii a fost recunoscuta si inclusa ca firma de top in Romania in clasamentele editiei 2020 a ghidului juridic Benchmark Litigation Europe. In plus, Octavian Popescu a fost recomandat ca dispute resolution star.

“Echipa este fara indoiala vizibila in dosare relevante si sunt adversari puternici datorita gradului de specializare si profunzimea cunoasterii cadrului legal si a reglementarilor din Romania. (Benchmark Litigation Europe 2020)

“Octavian Popescu este unul dintre putinii avocati care combina abilitatile in instanta si cunoasterea aprofundata a problemelor juridice, atat din punct de vedere al litigiilor comerciale, cat si al dreptului penal. Este pur si simplu incredibil; il admir foarte mult si sper ca va ramane consultantul meu pentru multa vreme. Cu siguranta cel mai bun litigant din Romania.” (Benchmark Litigation Europe 2020)

 

Publicat initial in: Benchmark Litigation

Popescu & Asociaţii intra in topul IFLR 1000 2020

Dupa 9 luni de activitate, Popescu & Asociatii a fost recunoscuta si inclusa printre cele mai bune firme de Romania in Drept Bancar si Financiar si Fuziuni si Achizitii in editia 2020 a ghidului juridic IFLR1000 Financial and Corporate

“Sunt incredibili, au servicii extraordinare si cunostinte tehnice solide, alaturi de comunicare fluida. Sunt disponibili intotdeauna si gasesc solutii imediate. Firma gandeste inovator si pune la dispozitie solutii foarte potrivite nevoilor noastre”. (IFLR 1000 2020)

“Ofera servicii de calitate si un raport extraordinar calitate-pret. Expertiza juridica per ansamblu si spiritul de echipa sunt excelente, au o flexibilitate exceptionala si capabilitati transfrontaliere. Include avocati cu calificari academice inalte, deci partenerii sunt sustinuti de avocati valorosi.” (IFLR 1000 2020)

 

Publicat initial in: IFLR 1000

Octavian Popescu vorbeste despre Popescu & Asociaţii

In februarie CEE Legal Matters a scris ca Partenerul Octavian Popescu si-a infiintat propria firma: Popescu & Asociatii. CEELM a stat de vorba cu Popescu pentru a afla detalii despre noua sa firma si planurile de viitor.

Octavian Popescu: “Popescu & Asociatii este un pas firesc in evolutia mea, fiind compatibila cu experienta pe care am dobandit-o si viziunea a ceea ce vreau sa fac in urmatorii ani.

Impreuna cu colegii mei – atat parteneri cat si avocati colaboratori – vom continua sa aducem valoare calitatii serviciilor juridice cu care clientii nostri sunt obisnuiti si sa fim consultantul juridic de care au nevoie pentru cele mai dificile si sensibile aspecte juridice.”

 

Publicat initial in: CEE Legal Matters

O noua firma de avocatura intra cu aspiratii mari pe piata serviciilor juridice din Romania

Popescu & Asociatii, firma de avocatura care include 4 parteneri si 16 avocati, coordonati de Octavian Popescu, a intrat pe piata serviciilor juridice la inceputul acestui an si vrea sa creasca organic in trei ani pentru a deveni un punct de referinta printre furnizorii locali de servicii juridice.

Octavian Popescu: Inca de la inceput, am conceput Popescu & Asociații ca firma de avocatura full service, pentru a putea veni in întâmpinarea clientilor nostri cu servicii integrate, pentru a aduce un suflu nou pe piata din Romania si pentru a valorifica pe deplin experienta si cunostintele acumulate de-a lungul anilor“.

Acestuia i s-a alaturat un grup de avocati experimentati, deopotriva avocati de consultanta si litiganti, din echipa de conducere facand parte Dana Bivol (Caciula-Stan), Adrian Chirvase si Loredana Popescu.

 

Publicat initial in: Bizlawyer

Popescu & Asociaţii – un nou jucator pe piata serviciilor juridice din Romania

Octavian Popescu anunta ca a pus bazele propriei firme de avocatura – Popescu & Asociatii. Echipa include 4 parteneri si 12 avocati, cu experienta relevanta in consultanta juridica, dar si in aria litigiilor si a dreptului penal al afacerilor.

Popescu & Asociatii va activa ca firma de avocatura full-service, acoperind toate ariile dreptului, cu accent special pe Litigii, Fuziuni si Achizitii, Preventie, Conformitate si Dreptul Penal al Afacerilor, Restructurare si Insolventa, Concurenta si Antitrust, dar si GDPR.

 

Publicat initial in: Which Lawyer

Octavian Popescu pune bazele Popescu & Asociatii

Popescu a parasit o cunoscuta firma de avocatura din Romania pentru a pune bazele propriei societati. Octavian Popescu este specializat in litigii corporative si comerciale, cu experienta suplimentara in insolventa, executari silite si faliment. Popescu a anuntat CEE Legal Matters ca firma sa va incepe cu o echipa de peste 15 avocati ce include 4 parteneri.

 

Publicat initial in: CEE Legal Matters