Stiri

Popescu & Asociatii numește doi noi parteneri

POPESCU & ASOCIATII appoints two new partners of the law firm and of the insolvency affiliated company, Anca SIMERIA and Iuliana BIDALACHE, effective starting January 1, 2022. Anca and Iuliana are part of the team’s new generation and extraordinary lawyers, genuine professionals who founded the Două companii în 2019, împreună cu ceilalți 4 parteneri, contribuind constant la o creștere constantă în cei 3 ani de la încorporarea sa.

Faceți clic aici pentru mai multe detalii

Popescu & Asociatii este clasat în Legal 500 EMEA 2021

Capacitățile Popescu și Asociații sunt recunoscute încă o dată, pentru al doilea an consecutiv, de către prestigiosul director legal legal 500 EMEA, 2021 Ediția în soluționarea litigiilor, PPP și achiziții, restructurare și insolvență, fiscal și criminalitate albă-guler, în timp ce Popescu octav este prezentat ca fiind prezentat ca fiind prezentat ca fiind prezentat ca fiind prezentat ca fiind prezentat ca fiind prezentat ca fiind prezentat ca fiind prezentat ca fiind prezentat ca fiind prezentate ca fiind prezentate ca fiind prezentate ca fiind prezentate în calitate Un avocat principal în soluționarea litigiilor și Iuliana Bidalache ca partener de generație următoare în restructurare și insolvență, pentru al patrulea an consecutiv.

Publicat pentru prima dată în: Legal 500 EMEA

Popescu & Asociații este clasat în Chambers Europe 2021

Popescu și Asociații este recunoscut printre cele mai bune firme de avocatură românești în soluționarea litigiilor, în timp ce Octavian Popescu este prezentat ca avocat principal în soluționarea litigiilor pentru al 11 -lea an consecutiv.

Potrivit Directorului Jurid Un context al sălii de judecată. „Octavian este„ un alergător de front pe piață datorită lărgimii expertizei sale în litigii, referința din România în ceea ce privește soluționarea litigiilor – un practicant restant și un adversar dur în instanță. ”

Publicat pentru prima dată în: Chambers Europe

Actualizări legale - aprilie 2021

Buletinul informativ din aprilie 2021 includ actualizări în ceea ce privește ocuparea forței de muncă și prevenirea și respectarea spălării banilor.

Actualizări legale - martie 2021

Buletinul informativ din martie 2021 includ actualizări în prevenire și respectarea spălării banilor.

Actualizări legale - februarie 2021

Buletinul informativ din februarie 2021 include actualizări în dreptul administrativ, criminalitate cu guler alb și asistență medicală.

Actualizări legale - ianuarie 2021

Faceți clic aici pentru mai multe detalii.

Octavian Popescu este recunoscut ca avocat al anului la Benchmark Litigii Awards 2020

Octavian Popescu a primit premiul avocat al anului de la prestigiosul director juridic internațional, litigii de referință, la Benchmark Litigation Europe Awards, ediția 2020. Aceasta este cea mai mare recunoaștere pe care un avocat românească o poate primi în special provenind dintr -o publicație renumită pentru analiza sa riguroasă și obiectivă a pieței juridice locale și internaționale.

Potrivit litigiilor de referință, Octavian este „bine apreciat printre colegi și colegi”, fiind recomandat pentru munca sa în criminalitate cu guler alb și fraudă financiară. Clienții laudă Octavian pentru munca sa în domeniu, fiind de acord cu faptul că „Octavian Popescu este unul dintre puținii avocați care combină în mod superb abilitățile judecătorești cu cunoștințe aprofundate ale problemelor legale, atât în termeni de litigii comerciale, cât și cu guler alb, și o experiență deosebită în campul”.

Litigiile de referință sunt ghidul definitiv al firmelor și avocaților de litigii din lume, recunoscând excelența pe piața litigiilor și a litigiilor prezente pe piața europeană pe o gamă largă de domenii de practică de soluționare a litigiilor.

Publicat pentru prima dată în: Benchmark Litigation

Popescu & Asociații, inclusă în clasamentele Legal 500 EMEA 2020

Popescu & Asociații este inclusă în elita avocaturii din România în 5 arii de practică: Litigii, Proiecte PPP și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, iar Octavian Popescu este recunoscut ca Leading Lawyer în Litigii și Iuliana Bidalache drept Next Avocat de generație, restructurare și insolvențĂ, Pentru al Treilea un consecutiv.

„Popescu și asociații sunt avocați experimentalți extraordinari și tineri entuziaști. Sunt Remarcabili în Dispute și FAC Totul într-o manieră excepționalĂ. Nivelul de Servicii Pe Care le primim este Excelent, La Fel Ca și calibrul oamenilor implicați în Munca noastrĂ. Pun La Dispoziție Servicii Juridice de Excepție, dim Special în privința provocĂrilor mediului de litigii transfrontaliere. ” (Legal 500 EMEA 2020)

“E incredibil de ușor să lucrezi cu ei și au echipe suficient de mari pentru a gestiona mandate de amploare și cu atenție la detalii într-un interval de timp foarte scurt. Avocații sunt implicați 100% în proiectele noastre și dedicați 100% nouă, ca și clienți. Mă simt întotdeauna ca și când aș fi cel mai important client.” (Legal 500 EMEA 2020)

Publicat inițial în: Legal 500 EMEA

Popescu & Asociaţii, dupa primul an: Puternica, Stabila si Recunoscuta.

Popescu & Asociatii, firma cu 21 de avocati, fondata anul trecut de Octavian Popescu, a avut un prim an surprinzator de bun, in care a depasit semnificativ estimarile in ceea ce priveste volumul de activitate si notorietatea portofoliului de clienti, primind totodata si recunoastere din partea prestigioaselor ghiduri juridice IFLR 1000 si Benchmark Litigation.

Octavian Popescu: „Am incredere in echipa pe care o am alaturi, in experienta si capabilitatile fiecarui avocat. In 2019 ne-am pastrat calitatea de avocati ai unor jucatori importanți pentru care am activat si in ultimii 10 ani. In mod cert, pe langa relatia de afaceri este o mare bucurie si onoare sa vezi ca, fara exceptie, clientii cu care ai lucrat in trecut iti sunt alaturi si in prezent.”

Publicat initial in: Bizlawyer

Popescu & Asociaţii intra in topul Benchmark Litigation Europe

Popescu & Asociaţii a fost recunoscuta si inclusa ca firma de top in Romania in clasamentele editiei 2020 a ghidului juridic Benchmark Litigation Europe. In plus, Octavian Popescu a fost recomandat ca dispute resolution star.

“Echipa este fara indoiala vizibila in dosare relevante si sunt adversari puternici datorita gradului de specializare si profunzimea cunoasterii cadrului legal si a reglementarilor din Romania. (Benchmark Litigation Europe 2020)

“Octavian Popescu este unul dintre putinii avocati care combina abilitatile in instanta si cunoasterea aprofundata a problemelor juridice, atat din punct de vedere al litigiilor comerciale, cat si al dreptului penal. Este pur si simplu incredibil; il admir foarte mult si sper ca va ramane consultantul meu pentru multa vreme. Cu siguranta cel mai bun litigant din Romania.” (Benchmark Litigation Europe 2020)

Publicat initial in: Benchmark Litigation

Popescu & Asociaţii intra in topul IFLR 1000 2020

Dupa 9 luni de activitate, Popescu & Asociatii a fost recunoscuta si inclusa printre cele mai bune firme de Romania in Drept Bancar si Financiar si Fuziuni si Achizitii in editia 2020 a ghidului juridic IFLR1000 Financial and Corporate

„Sunt incredibili, au servicii extraordinare si cunostinte tehnice solide, alaturi de comunicare fluida. Sunt disponibili intotdeauna si gasesc solutii imediate. Firma gandeste inovator si pune la dispozitie solutii foarte potrivite nevoilor noastre”. (IFLR 1000 2020)

„Ofera servicii de calitate si un raport extraordinar calitate-pret. Expertiza juridica per ansamblu si spiritul de echipa sunt excelente, au o flexibilitate exceptionala si capabilitati transfrontaliere. Include avocati cu calificari academice inalte, deci partenerii sunt sustinuti de avocati valorosi.” (IFLR 1000 2020)

Publicat initial in: IFLR 1000

Octavian Popescu vorbeste despre Popescu & Asociaţii

In februarie CEE Legal Matters a scris ca Partenerul Octavian Popescu si-a infiintat propria firma: Popescu & Asociatii. CEELM a stat de vorba cu Popescu pentru a afla detalii despre noua sa firma si planurile de viitor.

Octavian Popescu: “Popescu & Asociatii este un pas firesc in evolutia mea, fiind compatibila cu experienta pe care am dobandit-o si viziunea a ceea ce vreau sa fac in urmatorii ani.

Impreuna cu colegii mei – atat parteneri cat si avocati colaboratori – vom continua sa aducem valoare calitatii serviciilor juridice cu care clientii nostri sunt obisnuiti si sa fim consultantul juridic de care au nevoie pentru cele mai dificile si sensibile aspecte juridice.”

Publicat initial in: CEE Legal Matters

O noua firma de avocatura intra cu aspiratii mari pe piata serviciilor juridice din Romania

Popescu & Asociatii, firma de avocatura care include 4 parteneri si 16 avocati, coordonati de Octavian Popescu, a intrat pe piata serviciilor juridice la inceputul acestui an si vrea sa creasca organic in trei ani pentru a deveni un punct de referinta printre furnizorii locali de servicii juridice.

Octavian Popescu: Inca de la inceput, am conceput Popescu & Asociații ca firma de avocatura full service, pentru a putea veni in întâmpinarea clientilor nostri cu servicii integrate, pentru a aduce un suflu nou pe piata din Romania si pentru a valorifica pe deplin experienta si cunostintele acumulate de-a lungul anilor„.

Acestuia i s-a alaturat un grup de avocati experimentati, deopotriva avocati de consultanta si litiganti, din echipa de conducere facand parte Dana Bivol (Caciula-Stan), Adrian Chirvase si Loredana Popescu.

Publicat initial in: Bizlawyer

Popescu & Asociaţii – un nou jucator pe piata serviciilor juridice din Romania

Octavian Popescu anunta ca a pus bazele propriei firme de avocatura – Popescu & Asociatii. Echipa include 4 parteneri si 12 avocati, cu experienta relevanta in consultanta juridica, dar si in aria litigiilor si a dreptului penal al afacerilor.

Popescu & Asociatii va activa ca firma de avocatura full-service, acoperind toate ariile dreptului, cu accent special pe Litigii, Fuziuni si Achizitii, Preventie, Conformitate si Dreptul Penal al Afacerilor, Restructurare si Insolventa, Concurenta si Antitrust, dar si GDPR.

Publicat initial in: Which Lawyer

Octavian Popescu pune bazele Popescu & Asociatii

Popescu a parasit o cunoscuta firma de avocatura din Romania pentru a pune bazele propriei societati. Octavian Popescu este specializat in litigii corporative si comerciale, cu experienta suplimentara in insolventa, executari silite si faliment. Popescu a anuntat CEE Legal Matters ca firma sa va incepe cu o echipa de peste 15 avocati ce include 4 parteneri.

Publicat initial in: CEE Legal Matters