Cine suntem

Cine suntem


Popescu & Asociații este o firma de avocatura de top din Romania

fondata pentru a pune la dispozitia clientilor premium servicii integrate de exceptie, atat in Romania cat si peste hotare, in toate ariile de practica relevante si in mod special, in industriile de interes pentru jucatorii economici activi.

Infiintata ca firma full-service, Popescu & Asociatii combina in mod unic expertiza si expunerea in domeniul consultantei cu experienta si capabilitati strategice in solutionarea disputelor, pentru a oferi asistenta juridica la cel mai inalt nivel, atat in dosare si mandate locale cat si transfrontaliere.

Firma acorda asistenta juridica pentru o gamă largă de companii locale și internaționale, banci si corporatii financiare, dar si pentru fonduri de investitii si antreprenori in toate ariile dreptului: Drept Bancar si Financiar, Piete de Capital, Drept Corporativ si Comercial/Fuziuni si Achizitii, Concurenta si Antitrust, Litigii, Dreptul Muncii, Compensatii si Beneficii, Energie si Resurse Naturale, Dreptul Mediului, Protectia Datelor cu Caracter Personal, Domeniul Medical si Farmaceutic, Proprietate Intelectuala, IT, Telecomunicatii si Media, Infrastructura, Parteneriate Public-Privat si Achizitii Publice, Preventie, Conformitate si Dreptul Penal al Afacerilor, Drept Imobiliar si Constructii, Restructurare si Insolventa, Dreptul Transporturilor.

Misiunea noastră este de a oferi soluții juridice și de business strategice, excelente și inovatoare. Excelența, colaborarea și inovatia se regaseste in tot ceea ce construim, in relatia pe care o avem unii cu ceilalti si cu clientii nostri. Ne concentram pe construirea relatiilor pe termen lung si facem acest lucru ramanand fideli principiilor care au stat la baza fondarii firmei: sa oferim servicii pentru clienti la cele mai inalte standarde, tinand cont intotdeauna de etica muncii, integritatea si responsabilitatea fata de afacerile clientilor nostri, de mandatele si dosarele pe care acestia ni le incredinteaza.

Nu credem ca trebuie sa ne urmam competitorii; vrem sa stabilim noi traiectoria si sa conducem, cautand oportunitati de promovare si sprijinire a inovatiei, a unor solutii si abordari diferite, lucrand alaturi de clientii nostri pentru a aduce la viata idei care pot fructifica oportunitatile si raspunde provocarilor cu care se confrunta.

Recunoasteri

Serviciile juridice exceptionale oferite de echipa noastra

au fost confirmate de ghidurile juridice internationale precum
Chambers and Partners, Legal 500, IFLR 1000 si Benchmark Litigation.

Am doar admiratie pentru aceasta echipa. Sunt foarte implicati, au experienta buna in diferite arii de practica si o abordare foarte eficienta ca echipa. Atat partea juridica, cat si relatia cu clientul sunt bune. Au o echipa buna, cu un numar mic de partneri.

(Benchmark Litigation, 2020)

„Firma include profesionisti juridici sofisticati, cu grade diferite de experienta, capabili sa asiste atat corporatii internationale, cat si companii locale. Inspira multa incredere.”

(IFLR 1000, 2020)

“The firm comprises sophisticated legal professionals with various levels of experience who are able to assist both large international corporations and local companies. They inspire a lot of confidence.”

(Benchmark Litigation, 2020)

“Serviciile sunt excelente. Acopera aspecte cuprinzatoare, sunt proactivi, raspund imediat si cunosc totul. Ne-au ajutat sa anticipam problemele si acesta este motivul pentru care iti angajezi un avocat. Ofera un serviciu personalizat, iar munca lor este de inalta calitate. Suntem foarte multumiti si ne simtim in siguranta ca lucram cu ei.”

(IFLR 1000, 2020)

“Ofera servicii excelente si un foarte bun raport calitate-pret, ceea ce pentru noi e foarte important. Expertiza juridica, in ansamblu si spiritul de echipa sunt excelente, sunt flexibili si disponibili intotdeauna.”

(Benchmark Litigation, 2020)

„Sunt incredibili, acorda servicii de prim rang, alaturi de cunostinte tehnice solide si comunicare fluida. Sunt mereu disponibili si gasesc solutii imediate. Avocatii au calificari academice inalte, deci echipa de parteneri e sustinuta de oameni valorosi.”

(IFLR 1000, 2020)

“Sunt intotdeauna alaturi de mine si imi urmaresc obiectivele mereu cu determinare Pot sa le incredintez intotdeauna aspecte complexe si sensibile pentru ca stiu ca nu ma vor dezamagi.”

(Benchmark Litigation, 2020)

„Apreciez foarte mult echipa de profesionisti, experimentata intr-o gama larga de aspecte comerciale si mereu concentrata sa obtina cel mai bun rezultat posibil pentru client. Sunt inovatori, practici, incredibil de orientati catre clienti si livreaza intotdeauna. Ii recomand cu incredere.”

(IFLR 1000, 2020)

“Avocatii Popescu & Asociatii sunt incredibili. Implicati personal, punand la dispozitie abordari inteligente juridice si practice ale aspectelor pe care le gestioneaza. Firma gandeste inovator si solutiile sunt foarte potrivite nevoilor noastre, luand in considerare gradul de risc pe care suntem dispusi sa ni-l asumam.”

(Benchmark Litigation, 2020)

“Echipa este fara indoiala vizibila in mandate relevante si sunt oponenti redutabili, datorita gradului de specializare si cunoasterea cadrului juridic si a reglementarilor din Romania.”

(Benchmark Litigation, 2020)